О нама

cigarete-newKompanija „Best Tobbaco“ d.o.o.  je osnovana 2013. godine u Pirotu, Republika Srbija.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja praznih filter cigareta.  One su napravljeni od kvalitetnih materijala, koji garantuju našim potrošačima jednostavnu  upotrebu i veliko uživanje.

Naš tim se sastoji od stručnjaka sa dugogodišnjim tehnološkim iskustvom i dokazanom komercijalnom praksom. Posedujemo vlastiti proizvodni pogon, koji se nalazi u slobodnoj zoni ’’Pirot’’. Koristeći svoje veštine i iskustvo, kreiramo poslovni ambijent, koji Vam garantuje konkurentne cene.

Proizvodni centar kompanije  „Best Tobbaco“ d.o.o.  je nov, i odgovara svim zahtevima visokog standarda socijalnog paketa. Savremene mašine i odlični radni uslovi su od ključnog značaja za zapošljavanje kvalifikovanog osoblja. U našoj praksi je da neprekidno pružamo  mogućnost za unapređenje sopstvenog znanja naših zaposlenih i uvođenje poboljšanja u postojeće procese proizvodnje.

Naša cilj je da proširimo proizvodni centar, da obezbedimo nova radna mesta za ljude u ovom kraju i da proširimo asortiman naših  proizvoda.

Cilj naše misije je da zadovoljimo sve zahteve za vrhunski kvalitet, odličan materijal i posebnu pažnju na detalje (ambalaža, dizajn proizvoda), da bi obezbedili 100 % uživanje našim potrošačima.

U ubrzanom tempu svakodnevnog života svaki muškarac  ima potrebu da pobegne od stresa. Uživajte u Vašem trenutku sa Il Capo. Specijalno napravljena „Za NJEGA“ – za jakog i samouverenog muškarca!

Svaka žena zaslužuje da se oseća posebnom, zato smo  stvorili neponovljivi proizvod „Za NJU.“ Svojim kvalitetom i stilom, Garda će zadovoljiti i najzahtevnije dame.

Sa Marble Vam nudimo odličan kvalitet po povoljnoj ceni.


Vladaj zadovoljstvom sa novim „Impera“.

Пирот, Сърбия

Best Tobacco DOO, Pirot Nikola Pasic str. bb, Pirot 18 300, Serbia

+381 69 45 45 555

+381 10 210 00 86

sales@besttobacco.eu

office@besttobacco.eu

София, България

Ж.к. Иван Вазов, Бул. Витоша 164, ет. 4, ап. 4

+35987 88 77 997

sales@besttobacco.eu

office@besttobacco.eu