За нас

Дружеството „Бест Табако“ ООД е създадено през 2013г. в Пирот, Сърбия.

Основната ни дейност е производството на празни цигарени гилзи с филтър. Те са изработени от качествени материали, гарантиращи лесна употреба и удоволствие за потребителите ни.

Екипът ни се състои от специалисти с дългогодишен технологичен опит и доказана търговска практика. Разполагаме със собствена производствена база, позиционирана в свободната зона на Пирот. Възползвайки се от уменията си, създаваме бизнес среда гарантираща Ви конкурентни цени.

Производствената база на „Бест Табако“ ООД е нова, отговаряща на всички изисквания за висок стандарт на социален пакет. Модерните машини и отлични условия на труд са определящи за наемането на квалифициран екип. Наша практика е непрекъснатото предоставяне на възможности за повишаване на уменията на персонала и въвеждане на подобрения в производствения процес.

Нашата визия е разширяване на производствената база, осигуряване на нови работни места за хората от региона и разширяване на продуктовата гама.

Нашата мисия е спазване на всички изисквания за качество, отлични материали и специално внимание към детайла (опаковка, дизайн на продукта), за да осигурим 100% удоволствие на нашите клиенти.

В забързаното ежедневие всеки мъж има нужда да избяга от стреса. Насладете се на Вашия момент с Il Capo. Специално създадени „За НЕГО“ – силния и уверен мъж!

Всяка жена заслужава да се чувства специална, за това ние създадохме уникален продукт „За НЕЯ“ . Със своите качество и стил, Garda ще задоволи и най-взискателната дама.

С Marble ние Ви предлагаме отлично качество на добра цена.


Владей удоволствието с новите „Impera“.

Пирот, Сърбия

Best Tobacco DOO, Pirot Nikola Pasic str. bb, Pirot 18 300, Serbia

+381 69 45 45 555

+381 10 210 00 86

sales@besttobacco.eu

office@besttobacco.eu

София, България

Ж.к. Иван Вазов, Бул. Витоша 164, ет. 4, ап. 4

+35987 88 77 997

sales@besttobacco.eu

office@besttobacco.eu